Wydawnictwo

Nowości

Kompendium Rezydenta Biura Podróży | R. Szafranowicz-Małozięć. | Sowa, Warszawa, 2012. | TURYSTYKA
cena: 34,90 zł
cena: 42,00 zł
cena: 37,80 zł
cena: 32,00 zł
cena: 42,00 zł
cena: 42,00 zł
cena: 43,00 zł
cena: 54,90 zł
cena: 43,00 zł

J. Sepioło. Zarządzanie logistyką w przedsiębiorstwach turystycznych

  • Kod: WPWSZT 053
  • Stan: 0
  • Dostępność: Zapytaj o dostępność/ wyczerpane
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej
  • Cena: 35,00 zł
  • szt.
  • Poleć produkt
  • Autor: Sepioło Joanna
  • Wyd.: I
  • Miejsce: Tarnobrzeg
  • Rok: 2014
  • ilość stron: 76
  • ISBN: 978-83-89639-68-4
  • oprawa: Miękka

Dynamiczny rozwój sektora usług turystycznych w Polsce i na Świecie wraz z pozostałymi towarzyszącymi im usługami w sektorach gospodarki rynkowej, skłania wspólczesne przedsiębiorstwa do takiego prowadzenia, zarządzania swoją działalnością, aby były one ukierunkowane na stały rozwój. (...)

Celem niniejszego opracowania jest przedstawienie najczęściej występujących możliwości wykorzystania koncepcji logistyki w zarządzaniu przedsiębiorstwem turystycznym, jakimi są omówione w rozdziałach: biura podróży, firmy hotelarskie oraz firmy świadczące usługi transportowe obsługujące ruch turystyczny. Omówiono pojęcia i problematykę związaną z funkcjonowaniem logistyki jak i zagadnienia z nią powiązane tj. logistyczna obsługa klienta, outsourcing oraz Just In Time.

Znaczenie fotografii w turystyce | M. Lewenstein. | Kraków, 2014. | TURYSTYKA
M. Lewenstein. Znaczenie fotografii w turystyce
32,00 zł
Żegluga śródlądowa w turystyce krajowej i europejskiej | B. Lebiedowska;M. Lebiedowski; A. Gąsecka. | Pułtusk-Ciechanów, 2010. | Region-Polityka-Promocja, T. 8 | TURYSTYKA; ŻEGLUGA
B. Lebiedowska;M. Lebiedowski; A. Gąsecka. Żegluga śródlądowa w turystyce krajowej i europejskiej
23,00 zł
Zasady i organizacja żywienia w turystyce | P. Dominik. | Warszawa, 2011. | TURYSTYKA ; ŻYWIENIE
P. Dominik. Zasady i organizacja żywienia w turystyce
56,00 zł
Zarządzanie turystyką w kryzysie : edukacja i marka | M. Bednarczyk;E. Wszendybył-Skulska (red.). | Waszawa, 2013. | TURYSTYKA ; ZARZĄDZANIE
M. Bednarczyk;E. Wszendybył-Skulska (red.). Zarządzanie turystyką w kryzysie : edukacja i marka
56,00 zł
Zarządzanie przedsiębiorstwem turystycznym | J. Sarnowski; E. Kirejczyk. | Warszawa, 2007.  | TURYSTYKA ; ZARZĄDZANIE
J. Sarnowski; E. Kirejczyk. Zarządzanie przedsiębiorstwem turystycznym
29,40 zł
Zarządzanie konkurencyjnością biznesu turystycznego w regionach | 
M. Bednarczyk (red.). | Warszawa, 2011. | BIZNES ; TURYSTYKA ; ZARZĄDZANIE
M. Bednarczyk (red.). Zarządzanie konkurencyjnością biznesu turystycznego w regionach
49,00 zł
Zarys teorii rekreacji ruchowej | A. Dąbrowski (red.) | Warszawa, 2006 | TURYSTYKA; REKREACJA
A. Dąbrowski (red.) Zarys teorii rekreacji ruchowej
24,99 zł
35,70 zł
Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii | P. Dominik. | Warszawa, 2007. |GASTRONOMIA ; TURYSTYKA
P. Dominik. Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii
29,40 zł