Wydawnictwo

Nowości

Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych | M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. | Szczecin, 2011. | GASTRONOMIA
cena: 47,25 zł

P. Dominik. Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii

  • Kod: DTW 072
  • Stan: 0
  • Dostępność: Zapytaj o dostępność/ wyczerpane
  • Wydawnictwo: DrukTur Sp. z o.o.
  • Cena: 29,40 zł
  • szt.
  • Poleć produkt
  • Autor: Dominik Piotr
  • Wyd.: I
  • Miejsce: Warszawa
  • Rok: 2007
  • ilość stron: 120
  • ISBN Kod: 9788360197431
  • ISBN: 978-83-60197-43-1
  • oprawa: Miękka
  • Autor: Dominik Piotr
  • Wyd.: I
  • Miejsce: Warszawa
  • Rok: 2007
  • ilość stron: 120
  • ISBN Kod: 9788360197431
  • ISBN: 978-83-60197-43-1
  • oprawa: Miękka

Ze względu na ważkość tematu, jakim jest "zdrowa żywność", niniejsza publikacja skierowana jest do osób organizujących usługi turystyczne, które potencjalnie, na co dzień mają do czynienia z nadzorem w gastronomii zbiorowej, często w obiektach hotelowych, a niewątpliwie do tych osób należą absolwenci kierunku hotelarstwa i gastronomii.

Opracowanie powinno być pomocne w przybliżeniu wiedzy z zakresu zasad bezpiecznej produkcji żywności oraz zagrożeń, jakie związane są z nieprzestrzeganiem wymogów sanitarno-higienicznych podczas postępowania z żywnością.

Zdrowa kuchnia Lamelii Szczęśliwej | J. Krzyżanek. | Poznań, 2012. |
J. Krzyżanek. Zdrowa kuchnia Lamelii Szczęśliwej
49,90 zł
Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych | M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. | Szczecin, 2011. | GASTRONOMIA
M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych
47,25 zł
Współczesne problemy hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji : W. Siwiński; R.D. Tauber; E. Mucha-Szajek. Poznań, 2008. (Zeszyty Naukowe Nr 3 (2008)) ( TURYSTYKA ) ( REKREACJA ) ( GASTRONOMIA )
Współczesne problemy hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji : W. Siwiński; R.D. Tauber; E. Mucha-Szajek. Poznań, 2008. (Zeszyty Naukowe Nr 3 (2008)) ( TURYSTYKA ) ( REKREACJA ) ( GASTRONOMIA )
44,00 zł
Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem | A. Janasik; D. Zarczuk. |Warszawa, 2012. | GASTRONOMIA; PSYCHOLOGIA
A. Janasik; D. Zarczuk. Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem
49,00 zł
Słodka pokusa (jasna) | T. Gwiaździński | Warszawa, 2006. | GASTRONOMIA
T. Gwiaździński Słodka pokusa (jasna)
24,00 zł
Słodka pokusa (ciemna) | T. Gwiażdziński. | Warszawa, 2006. |  GASTRONOMIA
T. Gwiażdziński. Słodka pokusa (ciemna)
24,00 zł
Pyszne 25 : do 25 minut, do 25 złotych | A. Starmach. | Kraków, 2013. | GASTRONOMIA
A. Starmach. Pyszne 25 : do 25 minut, do 25 złotych
34,90 zł
Przedsiębiorstwo gastronomiczne : podręcznik | B. Kozłecka; K. Osowska. | 
Warszawa, 2012. | Edukacja | GASTRONOMIA
B. Kozłecka; K. Osowska. Przedsiębiorstwo gastronomiczne : podręcznik
34,00 zł