Wydawnictwo

Nowości

Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych | M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. | Szczecin, 2011. | GASTRONOMIA
cena: 47,25 zł

T. Gwiaździński Słodka pokusa (jasna)

  • Kod: PRÓSZ 055
  • Stan: 1
  • Dostępność: Mało
  • Wydawnictwo: Prószyński i S-ka Spółka Akcyjna
  • Cena: 24,00 zł
  • szt.
  • Poleć produkt
  • Autor: Tadeusz Gwiaździński
  • Wyd.: I
  • Miejsce: Warszawa
  • Rok: 2006
  • ilość stron: 110
  • ISBN Kod: 9788374693066
  • ISBN: 83-7469-306-1
  • oprawa: twarda

Zbiór oryginalnych receptur na niebanalne desery i słodkie wypieki. Niepowtarzalność przepisów zainspiruje większych, a także mniejszych łasuchów do własnoręcznego wykonania niektórych słodkości. Może będzie to tort z białego maku lub czekoladowe sufleciki z migdałami, a może niezwykle kolorowy, cieszący oko i podniebienie, krem z rabarbaru. Na pewno ta smaczna lektura złamie niejedno postanowienie o odchudzaniu, ale przecież czas świątecznych uroczystości jest wystarczającym usprawiedliwieniem, by pofolgować słodkiej pokusie.
Zdrowa kuchnia Lamelii Szczęśliwej | J. Krzyżanek. | Poznań, 2012. |
J. Krzyżanek. Zdrowa kuchnia Lamelii Szczęśliwej
49,90 zł
Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii | P. Dominik. | Warszawa, 2007. |GASTRONOMIA ; TURYSTYKA
P. Dominik. Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii
29,40 zł
Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych | M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. | Szczecin, 2011. | GASTRONOMIA
M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych
47,25 zł
Współczesne problemy hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji : W. Siwiński; R.D. Tauber; E. Mucha-Szajek. Poznań, 2008. (Zeszyty Naukowe Nr 3 (2008)) ( TURYSTYKA ) ( REKREACJA ) ( GASTRONOMIA )
Współczesne problemy hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji : W. Siwiński; R.D. Tauber; E. Mucha-Szajek. Poznań, 2008. (Zeszyty Naukowe Nr 3 (2008)) ( TURYSTYKA ) ( REKREACJA ) ( GASTRONOMIA )
44,00 zł
Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem | A. Janasik; D. Zarczuk. |Warszawa, 2012. | GASTRONOMIA; PSYCHOLOGIA
A. Janasik; D. Zarczuk. Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem
49,00 zł
Słodka pokusa (ciemna) | T. Gwiażdziński. | Warszawa, 2006. |  GASTRONOMIA
T. Gwiażdziński. Słodka pokusa (ciemna)
24,00 zł
Pyszne 25 : do 25 minut, do 25 złotych | A. Starmach. | Kraków, 2013. | GASTRONOMIA
A. Starmach. Pyszne 25 : do 25 minut, do 25 złotych
34,90 zł
Przedsiębiorstwo gastronomiczne : podręcznik | B. Kozłecka; K. Osowska. | 
Warszawa, 2012. | Edukacja | GASTRONOMIA
B. Kozłecka; K. Osowska. Przedsiębiorstwo gastronomiczne : podręcznik
34,00 zł