Wydawnictwo

Nowości

Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych | M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. | Szczecin, 2011. | GASTRONOMIA
cena: 47,25 zł

A. Starmach. Pyszne 25 : do 25 minut, do 25 złotych

  • Kod: SIW 279
  • Stan: 0
  • Dostępność: Zapytaj o dostępność/ wyczerpane
  • Wydawnictwo: Społeczny Instytut Wydawniczy " ZNAK"
  • Cena: 34,90 zł
  • Poleć produkt
  • Autor: Starmach Anna
  • Wyd.: I
  • Miejsce: Kraków
  • Rok: 2013
  • ilość stron: 167
  • ISBN Kod: 9788324023905
  • ISBN: 978-83-240-2390-5
  • oprawa: Miękka
  • Autor: Starmach Anna
  • Wyd.: I
  • Miejsce: Kraków
  • Rok: 2013
  • ilość stron: 167
  • ISBN Kod: 9788324023905
  • ISBN: 978-83-240-2390-5
  • oprawa: Miękka
  • Autor: Starmach Anna
  • Wyd.: I
  • Miejsce: Kraków
  • Rok: 2013
  • ilość stron: 167
  • ISBN Kod: 9788324023905
  • ISBN: 978-83-240-2390-5
  • oprawa: Miękka

Anna Starmach, jurorka MasterChefa i absolwentka prestiżowej francuskiej szkoły Le Cordon Bleu, udowadnia, że szybko i tanio można wyczarować wspaniałe potrawy. I mało tego, nie trzeba być mistrzem kuchni, by tego dokonać.
W książce znajdziecie 70 przepisów na potrawy, które wywołają niezapomniane wrażenie na wszystkich, którzy je spróbują. W Niezbędniku odnajdziecie dodatkowo 16 praktycznych porad, które pomogą osiągnąć kolejny stopień wtajemniczenia w gotowaniu.
Zdrowa kuchnia Lamelii Szczęśliwej | J. Krzyżanek. | Poznań, 2012. |
J. Krzyżanek. Zdrowa kuchnia Lamelii Szczęśliwej
49,90 zł
Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii | P. Dominik. | Warszawa, 2007. |GASTRONOMIA ; TURYSTYKA
P. Dominik. Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii
29,40 zł
Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych | M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. | Szczecin, 2011. | GASTRONOMIA
M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych
47,25 zł
Współczesne problemy hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji : W. Siwiński; R.D. Tauber; E. Mucha-Szajek. Poznań, 2008. (Zeszyty Naukowe Nr 3 (2008)) ( TURYSTYKA ) ( REKREACJA ) ( GASTRONOMIA )
Współczesne problemy hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji : W. Siwiński; R.D. Tauber; E. Mucha-Szajek. Poznań, 2008. (Zeszyty Naukowe Nr 3 (2008)) ( TURYSTYKA ) ( REKREACJA ) ( GASTRONOMIA )
44,00 zł
Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem | A. Janasik; D. Zarczuk. |Warszawa, 2012. | GASTRONOMIA; PSYCHOLOGIA
A. Janasik; D. Zarczuk. Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem
49,00 zł
Słodka pokusa (jasna) | T. Gwiaździński | Warszawa, 2006. | GASTRONOMIA
T. Gwiaździński Słodka pokusa (jasna)
24,00 zł
Słodka pokusa (ciemna) | T. Gwiażdziński. | Warszawa, 2006. |  GASTRONOMIA
T. Gwiażdziński. Słodka pokusa (ciemna)
24,00 zł
Przedsiębiorstwo gastronomiczne : podręcznik | B. Kozłecka; K. Osowska. | 
Warszawa, 2012. | Edukacja | GASTRONOMIA
B. Kozłecka; K. Osowska. Przedsiębiorstwo gastronomiczne : podręcznik
34,00 zł