Wydawnictwo

Nowości

Poprawa jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz poprzez mikrobiologiczną eliminację mikotoksyn fuzaryjnych | D. Gwiadzowska. | Poznań, 2014. | MIKROBIOLOGIA; EKONOMIA; BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOSCI
cena: 31,00 zł
cena: 34,90 zł
cena: 27,00 zł
cena: 20,00 zł
cena: 22,50 zł
cena: 68,00 zł

A. Olszewski. Organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym w przemyśle spożywczym

  • Kod: PWSIP 007
  • Stan: 4
  • Dostępność: Mało
  • Wydawnictwo: Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki
  • Cena: 20,00 zł
  • szt.
  • Poleć produkt
  • Autor: Olszewski Adam
  • Wyd.: I
  • Miejsce: Łomża
  • Rok: 2011
  • ilość stron: 250
  • ISBN: 978-83-60571-19-4
  • oprawa: Miękka
  • Autor: Olszewski Adam
  • Wyd.: I
  • Miejsce: Łomża
  • Rok: 2011
  • ilość stron: 250
  • ISBN: 978-83-60571-19-4
  • oprawa: Miękka

Proces produkcyjny to nie tylko działania wykonywane dla wytworzenia gotowego produktu, to również działania pomocnicze, np. zakup surowców, badania laboratoryjne, transport.
Zwłaszcza w przemyśle spożywczym wymaga on szczegółowej znajomości i kontrolowania.W działalności przemysłowej funkcjonują ogólne zasady organizacji i zarządzania produkcją, bardzo zróżnicowaną w przemyśle spożywczym i poszczególnych branżach.
Wybrane zagadnienia z opakowalnictwa żywności | H. Panfil-Kuncewicz;
A. Kuncewicz; M. Juśkiewicz. | Olsztyn, 2012. | PRZETWÓRSTWO ŻYWNOŚCI
H. Panfil-Kuncewicz; A. Kuncewicz; M. Juśkiewicz. Wybrane zagadnienia z opakowalnictwa żywności
18,90 zł
Wprowadzenie do projektowania zakładów przemysłu spożywczego | A. Olszewski. | Łomża, 2013. | TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
A. Olszewski. Wprowadzenie do projektowania zakładów przemysłu spożywczego
27,00 zł
Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych | W. Grzesińska (red.). | Warszawa, 2012. | GASTRONOMIA; BHP
W. Grzesińska (red.). Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych
25,00 zł
Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego : wybrane zagadnienia | E. Bilska; W. Grzeisinska; M. Tomaszewska. | Warszawa, 2011. | TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI; BHP
E. Bilska; W. Grzeisinska; M. Tomaszewska. Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego : wybrane zagadnienia
20,00 zł
Poprawa jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz poprzez mikrobiologiczną eliminację mikotoksyn fuzaryjnych | D. Gwiadzowska. | Poznań, 2014. | MIKROBIOLOGIA; EKONOMIA; BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOSCI
D. Gwiadzowska. Poprawa jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz poprzez mikrobiologiczną eliminację mikotoksyn fuzaryjnych
31,00 zł
Opracowanie produktów spożywczych:  podejście marketingowe | M. Earle; R. Earle; A. Anderson. | Warszawa, 2007. (Żywność : jakość, technologia) ( NAUKI O ŻYWNOŚCI )
M. Earle; R. Earle; A. Anderson. Opracowanie produktów spożywczych: podejście marketingowe
68,00 zł
85,00 zł
Normy żywienia człowieka : podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych | M. Jarosz; B. Bułhak-Jachymczyk (red.). | Warszawa, 2008. | ŻYWIENIE
M. Jarosz; B. Bułhak-Jachymczyk (red.). Normy żywienia człowieka : podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych
89,25 zł
119,00 zł
Kuchnia Polska | M. Puzio. | Warszawa, 2012. | PRZEPISY; KULINARIA
M. Puzio. Kuchnia Polska
34,90 zł