Wydawnictwo

Nowości

Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych | M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. | Szczecin, 2011. | GASTRONOMIA
cena: 47,25 zł

Bytnerowicz B. i inni Kuchnia polska

  • Kod: PWE 168
  • Stan: 1
  • Dostępność: Mało
  • Wydawnictwo: Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne SA
  • Cena: 32,50 zł65,00 zł
  • Poleć produkt
  • Autor: Bytnerowicz B. i inni
  • Wyd.: XLVII
  • Miejsce: Warszawa
  • Rok: 2005
  • ilość stron: 734
  • ISBN Kod: 9788320815566
  • ISBN: 83-208-1556-8
  • oprawa: Twarda

Kuchnia polska PWE jest obecna w polskich domach i polskich księgarniach na całym świecie od prawie 50 lat. Fenomen jej popularności należy tłumaczyć tym, że nie jest to zwykła książka kucharska, zawiera bowiem nie tylko doskonałe i sprawdzone przepisy na dania współczesne i tradycyjne, proste i wyrafinowane, opracowane na podstawie najnowszej wiedzy o zdrowym odżywianiu przy współudziale pracowników Instytutu Żywności i Żywienia ale także wiadomości na temat zasad:
  • racjonalnego żywienia,
  • nakrywania do stołu,
  • podawania potraw,
  • zachowania przy stole,
  • żywienia dietetycznego (wraz z przepisami!).

 

Uwaga: pomylony układ stron.

 

Zdrowa kuchnia Lamelii Szczęśliwej | J. Krzyżanek. | Poznań, 2012. |
J. Krzyżanek. Zdrowa kuchnia Lamelii Szczęśliwej
49,90 zł
Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii | P. Dominik. | Warszawa, 2007. |GASTRONOMIA ; TURYSTYKA
P. Dominik. Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii
29,40 zł
Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych | M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. | Szczecin, 2011. | GASTRONOMIA
M. Tarchalski;J. Samczyński; Ł. Małecki. Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych
47,25 zł
Współczesne problemy hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji : W. Siwiński; R.D. Tauber; E. Mucha-Szajek. Poznań, 2008. (Zeszyty Naukowe Nr 3 (2008)) ( TURYSTYKA ) ( REKREACJA ) ( GASTRONOMIA )
Współczesne problemy hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji : W. Siwiński; R.D. Tauber; E. Mucha-Szajek. Poznań, 2008. (Zeszyty Naukowe Nr 3 (2008)) ( TURYSTYKA ) ( REKREACJA ) ( GASTRONOMIA )
44,00 zł
Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem | A. Janasik; D. Zarczuk. |Warszawa, 2012. | GASTRONOMIA; PSYCHOLOGIA
A. Janasik; D. Zarczuk. Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem
49,00 zł
Słodka pokusa (jasna) | T. Gwiaździński | Warszawa, 2006. | GASTRONOMIA
T. Gwiaździński Słodka pokusa (jasna)
24,00 zł
Słodka pokusa (ciemna) | T. Gwiażdziński. | Warszawa, 2006. |  GASTRONOMIA
T. Gwiażdziński. Słodka pokusa (ciemna)
24,00 zł
Pyszne 25 : do 25 minut, do 25 złotych | A. Starmach. | Kraków, 2013. | GASTRONOMIA
A. Starmach. Pyszne 25 : do 25 minut, do 25 złotych
34,90 zł